Hopp til innholdet

Svette hender

Det er slitsomt å stå der og vite at du snart skal håndhilse på alle de som kommer mot deg. Du som allerede før hilsningen har startet, har hender som er kliss våte av svette.

Det er mange som sliter med svette hender, som merker at pennen sklir ut av hånden når de skal signere papirer, som ser på ansiktet til den de hilser på at de kjente hvor fuktig hånden var eller ikke klarer å holde fast i koppen uten frykt for at den skal gli ut av hånden.

Svette hender

Lokal hjelp
STOP 24 trekker inn i huden og forhindrer at svetten utsondres lokalt, som for eksempel i håndflaten eller under armene. Svetten vil i stedet fordele seg til svettekjertler på et større område på kroppen, noe som igjen resulterer i mindre konsentrasjoner av svette. Vi har i mer enn 40 år fått mange henvendelser fra brukere som har blitt kvitt problemet helt, eller fått det sterkt redusert, og som endelig føler at de kan hilse på andre uten ubehag. Det er en stor endring i hverdagen for den enkelte.

Finn din løsning
Våre produkter hjelper på ulike områder av kroppen, og du kan prøve deg frem for å finne det som hjelper deg best. Les bruksanvisningen nøye for å sikre best mulig resultat.
Husk at STOP 24 er luktfri slik at du kan fortsette å bruke favorittparfymen eller after-shaven.