Hopp til innholdet

Hett og svett

Det er nydelig vær ute. Dressen eller finkjolen er på, og du er klar for selskapet. Men så ser du at det blir store ringer under armene på skjorten, eller en fuktig flekk på ryggen på kjolen som vokser i takt med fuglesangen og kvikksølvet på gradestokken.

Heldigvis finnes det en løsning!
STOP 24 har i mange år vært markedsledende på hjelpemidler for de som trenger mer enn en vanlig deodorant, som sliter med mye eller ekstrem svette. Hender, armhulene og føttene er gjerne der de fleste svetter mest, og Stop24 har en antiperspirantserie som består av roll-on og krem som alle hindrer sjenerende svette og sterk svettelukt.

Hett og svett

Bruk antiperspirant
Antiperspiranten inneholder mikroniserte aluminiumssalter som gir et mekanisk hinder i den ytterste delen av svettekanalen. Svetten kommer derfor ikke ut lokalt på hudoverflaten, men ledes ut gjennom svettekjertlene andre steder på kroppen og forhindrer dermed store ringer og synlige flekker. Svettemengden vil reduseres, men man vil fremdeles svette ved fysisk aktivitet.

For mange som sliter med svette hender, svette føtter eller svette armhuler er STOP 24 en god hjelp til å svette mindre, eller stoppe svetting lokalt, framfor å måtte gjøre medisinske inngrep.

STOP 24 er luktfri. Husk å lese veiledningen på pakken godt før du tar produktene i bruk.