Hopp til innholdet

Ekstrem svette

Hvor mye skal man svette før det er ekstremt? Hvor mange plages av det og hva kan gjøres? Svært mange av oss har store utfordringer som fører til hyppige klesskift, sjenanse, at ting sklir ut av hendene eller det man holder i blir vått. Heldigvis finnes det hjelp.

Allerede som barn er det mange som plages av mye svette og svettelukt. Svetting kan være arvelig, så spør gjerne om andre i familien plages av det samme. Utfordringer som at ting glipper ut av hendene, at man ønsker ikke å løfte armene eller er redd for at det lukter når man går rundt på treningsstudioet er mer vanlig enn man skulle tro.

Ekstrem svette

En av tre plages
Hver tredje nordmann plages av mye svette, og det er hender, føtter og armhuler som er mest vanlig, men også svetting i hodebunn, nakke, underliv og rumpe er svært vanlig.

Noen bruker truseinnlegg under armene, noen dusjer svært hyppig, noe som ikke er bra for huden ellers, og noen har med seg flere klesskift for å komme seg gjennom dagen. Alle skjønner at dette ikke er holdbart i lengden.

Det kan løses
Heldigvis har STOP 24 en produktserie som demper eller fjerner problemet helt. Roll-on eller krem er produkter tilpasset sitt bruk, og Stop24 Strong er for de som ønsker maksimal effekt eller er plaget av ekstrem svette uten at det kvalifiserer til, eller at det er ønskelig med medisinsk behandling. Les pakningsvedlegget nøye for å sikre best mulig resultat.

Husk at STOP 24 er luktfri slik at du kan fortsette å bruke favorittparfymen eller after-shaven.