Hopp til innholdet

Det finnes heldigvis hjelp mot svette

Nesten hver tredje person svetter mer enn de skulle ønske og plages av det. Stop24 har i over 30 år vært til stor hjelp for folk som sliter med mye eller ekstrem svette, og er markedsledende på det norske markedet.

”Å svette mye” er selvsagt et svært subjektivt begrep og kan omfavne alt fra personer med overaktive svettekjertler (hyperhidros) til personer som kan sitte i solen uten å bekymre seg for merker av svette på klærne. Uansett hvorfor den enkelte føler svette som et problem, har STOP 24 en produktserie for hverdagsbruk som reduserer svette betraktelig, og da gjerne etter noen dagers bruk. Og aller beste effekt oppnås om produktet påføres på kveldstid.

det finnes heldigvis hjelp mot svette

Hjelpen kan være enkel
Det beste som hjelper mot svette er antiperspiranter som inneholder aluminiumklorid. Det aktive virkestoffet i STOP 24 er en unik kombinasjon av aluminiumssalter som er mikronisert for å trenge lettere inn i huden. Virkestoffet i STOP 24 demper svettekjertlenes aktivitet lokalt. Når svettekjertlenes aktivitet blir dempet et sted på kroppen, vil svetten ledes ut gjennom svettekjertler andre steder på kroppen. Den totale svettemengden vil reduseres, men man vil fremdeles svette ved fysisk aktivitet.

Vær obs på at en vanlig deodorant kun kamuflerer lukten, mens en antiperspirant demper eller fjerner svetten helt. STOP 24 er luktfri og kan gjerne brukes sammen med andre parfymerte produkter.